Het doel van deze site is om het financieel steunen van waardevolle initiatieven van dierenasielen of -organisaties makkelijker en eerlijker te maken, zowel voor deze asielen of organisaties als voor de sponsors.

De organisaties helpen

Wij helpen de organisaties om makkelijker en sneller fondsen te werven. Wij nemen werk uit handen van de organisaties door het project op de website te plaatsen, te promoten, de gefinancierde producten te bestellen en deze bij de betreffende organisatie te laten bezorgen.

De sponsor helpen

Wij maken het makkelijker voor de sponsor om snel en veilig een project te steunen via verschillende betaalmethodes zoals Bancontact, Paypal, Visa, enz. Sponsors kiezen zelf waar zij aan bijdragen en hoeveel. Na afloop van een project ontvangen zij een nieuwsbrief met daarin het resultaat van hun bijdrage, inclusief foto. Deze resultaten zijn tevens te vinden op deze website en op de Facebookpagina van DierenDonatie.be. Alle bijdragen gaan naar de projecten en VZW Kat-Alyst verdient hier helemaal niks mee. Zo garanderen wij de sponsors dat hun bijdrage terecht komt waar die hoort: bij de dieren.