Er waren twee projecten gestart voor Second Chance Stafford and Pitbulls. Na afloop werd gevraagd waar ze de fondsen voor willen gebruiken en blijkbaar was de nood aan chiplezers en drinkbakjes het grootst. Deze zaken werden aangekocht en geleverd. De foto’s leveren bewijs dat de goederen al ten goede gebruikt werden.
Second Chance Stafford and Pitbulls heeft in samenwerking met de stad Mechelen een chipactie georganiseerd om aandacht te vragen voor het belang om honden te chippen. Zo konden zij het probleem van niet gechipte honden aankaarten en de mensen aanzetten om toch alles in orde te brengen voor hun hond.

Daarom aan iedereen die meehielp dit spaarpotje aan te vullen : bedankt!

Herplaatsen van powerbreeds.
Powerbreeds zijn de zogenaamde ‘hoog risico honden’ zoals Staffords, Pitbulls, Bully’s, Bulldogs, Bull terriers,… die jammer genoeg vaak een slechte reputatie hebben. Nochtans zijn deze honden dol op mensen en echte lieverds indien ze door de juiste baas, op een correcte, positieve manier worden opgevoed en begeleid. En daar loopt het nu net vaak fout. Veel eigenaren overschatten hun eigen kunnen en onderschatten het karakter en de aard van deze honden.

 

Reacties zijn gesloten.