Diarree is één van de meest voorkomende gezondheidsproblemen bij onze kittens. Dit kan veroorzaakt worden door allerlei factoren. Om het probleem zo snel mogelijk op te lossen rekent de opvang van Zwerfpoezen Rupelstreek  op de brokjes van Royal Canin Gastro Intestinal, omdat deze licht verteerbaar zijn, probiotica bevatten en ook nog smakelijk en eetlust bevorderend zijn. Dankzij de hulp van onze sponsors kon de voorraad van deze voeding aangevuld worden. Bedankt iedereen!

Zwerfpoezen Rupelstreek vzw is een erkend asiel, dat uitsluitend bestaat uit onbezoldigde vrijwilligers. Wij zetten ons in voor het welzijn van alle poezen, ongeacht hun leeftijd of afkomst. De poezen verblijven niet op een centrale locatie, maar in opvanggezinnen. Wij vangen jaarlijks enkele honderden katten op.

 

Reacties zijn gesloten.