Chalet Minou had dringend hulp nodig om alle hongerige mondjes te blijven voeden. Maar ook nu konden ze rekenen op onze gulle sponsors. Bedankt iedereen !

Kattenopvang Chalet Minou werd geboren in 2015 als feitelijke vereniging. Door de jaren heen werd onze vereniging steeds groter en uitgebreid met opvanggezinnen. In 2019 werd Chalet Minou vzw opgericht, we werden een Vereniging Zonder Winstoogmerk gegaan. In 2022 nam Vanessa de fakkel over en werd voorzitster.
Vanessa en alle toffe en gepassioneerde opvanggezinnen helpen de vele zwerfkatjes die geboren worden in de natuur, maar ook de katjes die achtergelaten worden door de mens. Elke katje verdient een eerlijke kans en Chalet Minou vzw probeert ze allemaal te helpen en te redden: van de allerkleinste kittens tot de senioren.                                                                                                                              De vrijwilligers staan dag en nacht paraat om katjes op te halen bij mensen die ze vonden of om ze zelf te gaan vangen. De katten worden dan door de fantastische dierenartsen waar ze mee samenwerken onderzocht en in orde gezet: ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gecastreerd/gesteriliseerd en gechipt.

 

 

Reacties zijn gesloten.