Last van je maag of diarree : het kan iedereen overkomen. Ook de katten in de opvang van Pink Paws Pet Rescue. Om deze kattten zoveel mogelijk te helpen, zocht Pink Paws voor een beetje hulp bij da aankoop van voeding voor gevoelige maagjes. Ook nu kwamen onze sponsors te hulp en het eten werd besteld en geleverd. Bedankt iedereen!

Pink Paws Pet Rescue vzw is een “no-kill” opvang voor oude, zieke, palliatieve en gehandicapte katjes. We noemen onze opvangertjes “de speciallekes” want dat zijn ze in alle opzichten. Ze krijgen bij ons een warme thuis in een huislijke sfeer waar ze alle nodige zorgen krijgen en een gelukkig leventje leiden.
Aangezien we niet veel adopteerbare katjes hebben, halen we ook geen inkomsten uit adoptievergoedingen. Komt erbij dat we ons focussen op niet-plaatsbare, oudere en terminale katjes die uiteraard veel dierenartskosten met zich meebrengen. Wij zijn dan ook superblij met elk eurocentje want alles helpt om onze speciallekes alle kansen te geven die ze verdienen!

 

Reacties zijn gesloten.