Niets zo lastig als last krijgen van maag en darmen na een goede maaltijd. Ook katten kunnen hier last van hebben. En om hen zo min mogelijk last te bezorgen, krijgen zij speciale voeding voor gevoelige maagjes. Pink Paws kon wel wat hulp gebruiken bij het aanvullen van de voorraad. Zoals altijd konden ook zij rekenen op de hulp van onze donateurs. Bedankt iedereen!

Pink Paws Pet Rescue vzw is een “no-kill” opvang voor oude, zieke, palliatieve en gehandicapte katjes. We noemen onze opvangertjes “de speciallekes” want dat zijn ze in alle opzichten. Ze krijgen bij ons een warme thuis in een huislijke sfeer waar ze alle nodige zorgen krijgen en een gelukkig leventje leiden.
Aangezien we niet veel adopteerbare katjes hebben, halen we ook geen inkomsten uit adoptievergoedingen. Komt erbij dat we ons focussen op niet-plaatsbare, oudere en terminale katjes die uiteraard veel dierenartskosten met zich meebrengen. Wij zijn dan ook superblij met elk eurocentje want alles helpt om onze speciallekes alle kansen te geven die ze verdienen!

 

Reacties zijn gesloten.