Baby’s krijgen eerst melk, dan papjes en dan vast voedsel. Ook kittens volgen een zelfde dieet : eerst melk, dan mousse en dan korrels. De kittens in Fieke’s Poezenhuisje zijn oud genoeg om over te schakelen op mousse. Dus moest de voorraad aangevuld worden. De donateurs van Dierendonatie.be kwamen massaal te hulp en een flinke voorraad werd afgeleverd bij Fieke’s Poezenhuisje. Bedankt iedereen voor de hulp!

Fieke’s Poezenhuisje is een vzw die zich inzet voor de opvang van zwerfkittens en hun mama.
We werken enkel met opvanggezinnen en proberen de kittens in een thuissituatie de eerste medische zorgen te geven. Eens ze oud genoeg zijn om gevaccineerd, gechipt en gesteriliseerd te worden, gaan we op zoek naar adoptanten en kunnen onze kittens naar hun warme thuis vertrekken.
We doen dit volledig vrijwillig en kunnen elke hulp en steun gebruiken.

 

Reacties zijn gesloten.